fbpx

L’Ajuntament d’Alzira convoca el concurs d’aparadors: 3.000 euros en 10 premis

Compartix la notícia

L’Ajuntament d’Alzira convoca, un any més, el concurs d’aparadors amb l’objectiu d’incentivar les compres al comerç local, especialment, durant la campanya nadalenca. Al voltant de 3.000 euros es repartiran en 10 premis als comerços locals que presenten la seua inscripció abans del 10 de desembre. La decoració és lliure i l’únic requisit és que, a l’aparador, es promocionen els productes propis de cada establiment. El primer premi rebrà 800 euros, a més d’un estand gratuït per a la Fira Comercial “Alzira Oberta”.
Dels 10 premis que s’atorguen en este concurs, hi haurà dos que dependran de la votació popular a Facebook i que seran compatibles amb la resta, resolts per un jurat. Per a optar als premis populars, els propis comerços hauran d’enviar una fotografia de l’aparador abans del 14 de desembre, quan la decoració de tots els comerços haurà d’estar finalitzada per a que el dia 15 de desembre els visite el jurat i els usuaris i usuàries de Facebook puguen començar a votar. Cada “m’agrada” a les fotos dels aparadors comptarà 1 punt i la votació popular podrà fer-se fins el dia 21 de desembre.
El jurat resoldrà l’adjudicació dels premis el dimecres, 23 de desembre, quan es farà l’acte de lliurament a l’Ajuntament d’Alzira. Cal recordar que el pagament dels premis s’efectuarà mitjançant l’entrega de la “Targeta d’Alzira”, la qual podrà fer-se efectiva en qualsevol dels comerços d’ Alzira adherits a este sistema de pagament. Escoltem l’alcalde, Diego Gómez, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-23-novembre-2020_md_60797014_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari