L’Ajuntament d’Alzira preten connectar l’anell Verd amb l’Alquerieta

L’Anell Verd d’Alzira s’ampliarà amb un itinerari que vaja del Recinte Firal a l’Alquerieta a través del llavador. La intenció és connectar la zona per aconseguir que fent esta xarxa de camins més circular es puga utilitzar la via verda des de qualsevol punt de la ciutat i connectar-lo encara més amb altres localitats com Carcaixent i Algemesí.
Esta xarxa de camins per a vianants i bicicletes connecta actualment la Muntanyeta i el Riu Xúquer, pasant per llocs com el Malecó i el Recinte Firal. Però està previst de cara als pròxims anys millorar-la. En primer lloc es vol realitzar una connexió entre el Recinte Firal i l’Alquerieta. També es vol instal•lar mobiliari en el mirador del Xúquer, així com preparar les zones per a evitar que hi haja mosquit tigre a l’estiu.
A més, amb les obres que ja s’estan realitzant en la connexió del polígon del Pla amb Alzira s’està preparant per part de l’Ajuntament d’Alzira i Algemesí una via de carril bici per connectar les dues ciutats, ampliant així la posibilitat de movilitat.
Amb Carcaixent la connexió ja està feta a través de la coneguda com “ruta del colesterol”. El regidor de Medi Ambient Pep Carreres ha plantejat que de cara al final de la legislatura vol que l’Anell Verd connecta amb poblacions com Xàtiva o Tavernes.

Deixa un comentari