L’Ajuntament d’Alzira prorroga les mesures restrictives i cancel·la els actes culturals que estaven previstos

L’Ajuntament d’Alzira prorroga les mesures restrictives fins el 28 de novembre i cancel·la els actes culturals que estaven previstos. Tenint en compte la situació sanitària, amb 470 casos de Covid-19 per cada 100.000 habitants, des del consistori han informat que, seguint les indicacions dels organismes oficials, s’han de cancel·lar estos actes.

Concretament, s’anul·la la projecció de La Trinchera Infinita, dins de la programació de Club Cinema, el pròxim divendres, 20 de novembre; la presentació de la campanya El Pont de la Natura i el taller que hi havia programat per a després, així com l’actuació Abracadabra en el festival “Somriu als parcs”, tot, el diumenge, 22 de novembre; també es cancel·la la representació de l’obra Assumpció, protagonitzada per Lola Moltó, programada per al pròxim divendres, 27 de novembre, i de l’obra L’Horta, de la companyia L’Horta Teatre, que estava programada el dissabte, 28 de novembre.

Pel que fa a la devolució de les entrades, si s’han comprat en Notikumi, per Internet o per telèfon, pagant amb targeta bancària, la devolució es farà automàticament en un màxim de cinc dies laborals des de hui. Si s’han comprat en el Gran Teatre, es pot demanar la devolució en taquilla en l’horari habitual: dimarts i dijous de 19:30 a 21:00 hores. Per a qualsevol dubte, es pot enviar un correu electrònic a granteatre@alzira.es.
Escoltem aci l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-13-novembre-2020_md_60359014_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari