L’Ajuntament entrega esta vesprada les Insignies d’Or de la Ciutat d’Alzira

L’àrea de Salut Pública de la Ribera, Pirotècnia Crespo, el col•legi d’advocats d’Alzira i la música Maria Dolores Tomàs són hui homenatjats per la ciutat. Esta vesprada rebran la insígnia d’or de la ciutat en un acte que substituix el tradicional plenari que es celebra tradicionalment la vespra de Sant Silvestre al Saló Noble i que s va ajornar a causa de la pandèmia.

Cada 30 de desembre en un plenari extraordinari al Saló Noble de l’Ajuntament d’Alzira l’Ajuntament lliura les insígnies el dia que es commemora l’entrada a Alzira del rei Jaume I. Amb motiu de la pandèmia, es va haver d’ajornar este acte que es celebrarà hui a les 7.30 de la vesprada a la plaça del Carbó l’aire lliure i adaptat a les mesures sanitàries.
Inicialment es procedirà a la baixada de la Senyera de la Ciutat, i en acabar es lliuraran les Insígnies d’Or. Un acte de reconeixement necessari, segons explica l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez.

Posteriorment es farà l’acte d’entrega de les Insígnies d’Igualtat 2021, que també s’hagué d’ajornar, al personal de les escoletes Municipals d’Alzira.

Deixa un comentari