L’Ajuntament ha lliurat ajudes per valor de 18.000 euros a 30 emprenedors locals

L’Ajuntament d’Alzira ha lliurat hui ajudes a 30 emprenedors de la ciutat que han obert els seus negocis durant el 2019. Es tracta d’una ajuda municipal que es paga amb la Targeta Alzira per un import de 600 euros per aconseguir un doble objectiu: contribuir a pal·liar les despeses que tots els autònoms tenen en arrancar un projecte i que els guanys tinguen un retorn sobre l’economia local, ja que amb la Targeta Alzira només es pot pagar als establiments adherits de la ciutat.

EMPRÉN  ha lliurat en esta ocasió ajudes per valor de més de 18.000 euros a professionals de l’hostaleria, la moda o l’estètica. I també a emprenedors que oferixen els seus serveis de reparació de maquinària industrial, assessorament econòmic o logopèdia, entre molts altres. La idea és donar suport a aquells que opten per l’autocupació com una forma d’encarar la seua vida professional.

Gómez ha recordat que també s’han lliurat dos ajudes de l’altre programa que du a terme IDEA, el Forma Plus, i que se sumen a les que ja es donaren el passat mes de novembre, de manera que l’Ajuntament ha invertit més de 30.000 euros en estos programes, a través de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus.

Deixa un comentari