fbpx

L’Ajuntament justifica la tanca del circuit de cross i l’obrirà diumenges i festius

Compartix la notícia

La Regidoria d’Esports d’Alzira ha reconegut l’errada de no comunicar als clubs d’atletisme la instal·lació d’una tanca entre el passeig fluvial i la Ciutat Esportiva Jordi Martínez Aspar. El Regidor Fernando Pascual assegura que té previst convocar una reunió amb els clubs la pròxima setmana.

L’establiment de la tanca té l’objectiu de protegir els usuaris del recinte esportiu atès que les companyies asseguradores no es farien càrrec si es produira qualsevol incident i no hi haguera cap protecció. Per compensar este inconvenient, la Regidoria ha decidit obrir la ciutat esportiva els diumenges i festius.

Per la seua part, els membres del Club d’Atletisme la Rabosa estan en desacord amb esta mesura sobre tot per no haver-los avisat abans. Els atletes asseguren que van ser ells els primers en reivindicar la necessitat d’un circuit de cros i una pista d’atletisme per a poder entrenar.

El Partit Popular també ha sol·licitat també reunir-se amb el regidor Fernando Pascual per a que explique el per què de la seua actuació.

 

(foto: Riberaexpress)

Compartix la notícia

Deixa un comentari