fbpx

L’Ajuntament repara les pistes forestals afectades per les pluges en la Murta i la Casella

Compartix la notícia

L’Ajuntament d’Alzira repara les pistes forestals de la Murta i la Casella afectades per les pluges. Les obres han suposat una inversió de 159.600 euros, amb què s’ha adequat una xarxa de vies capaç de suportar el pas de vehicles pesats d’extinció i rescat. Esta mesura se suma a les accions de prevenció d’incendis que ja s’han dut a terme en el Paratge Natural Municipal i que pròximament s’estendran a altres urbanitzacions com ara El Respirall.

Les obres han consistit en l’adequació del ferm de totes les pistes de la finca municipal de la Murta i la pista de la font del Garrofer de la finca de la Casella. A més, han suposat l’estabilització del ferm que es trobava desigual, la neteja de cunetes i passos d’aigua i també la restauració dels punts erosionats. Amb açò, s’ha aconseguit adequar els camins i per tant, la capacitat de resposta dels serveis d’emergència en cas d’accident.

Estes actuacions, així com els plans de prevenció d’incendis, s’emmarquen en un espai de col·laboració entre l’Ajuntament i els propietaris de les urbanitzacions. No obstant això, cal tindre en compte que els responsables principals de la protecció són els mateixos veïns de la zona forestal.

Compartix la notícia

Deixa un comentari