fbpx

L’alcalde explica com es recuperen progressivament els espais a AlziraÀudio 

Compartix la notícia

A poc a poc anem recuperant espais, després del confinament total. Em l’àmbit local està permés que els menors de 14 anys facen passejos, 1 vegada al dia, durant 1 hora, acompanyats d’1 adult i a no més d’1 kilòmetre, des de les 12 h a les 19 h, però no està permés utilitzar els parcs infantils i les zones precintades.
A més, des del dissabte està permés eixir a fer esport sense contacte, a l’aire lliure, per a majors de 14 anys, una vegada al dia, de manera individual, des de les 6 h fins a les 10 h i des de les 20 h a les 23 h. Es podrà fer esport només al terme municipal d’Alzira, ja que no estaran obertes les instal·lacions esportives.
En el cas dels Paratges Naturals de la Murta i la Casella des de hui està permesa la pràctica esportiva, sempre que no estiga tancat per risc d’incendi, en les franges horàries establides i complint les normes del parc. No està permesa l’entrada a la Murta amb bicicleta. No estan autoritzats els trasllats amb vehicles motoritzats ni transport públic per a desplaçar-se a fer esport o passejar. Així ho ha explicat a Alzira Ràdio l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez.
Des del dissabte també estan permesos els passejos de majors de 14 anys, 1 vegada al dia, amb possibilitat d’anar amb una persona amb qui conviuen, des de les 6 h fins a les 10 h i des de les 20 h a les 23 h, màxim a un kilòmetre del domicili. I es permeten els passejos de dependents i majors de 70 anys, de 10 h a 12h i de 19 h a 20 h, i poden anar amb un cuidador.
Per tornar als bars i restaurants encara haurem d’esperar una miqueta, però a partir de hui podem fer les nostres comandes a molts negocis locals, como així ha explicat la màxima autoritat municipal.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-4-maig-2020_md_50697021_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari