L’alumnat de 3r cicle de l’escola de La Barraca torna a les seues aules entre obres

L’alumnat de 3r cicle de l’escola Santa Maria de La Barraca d’Aigües Vives ja ha tornat a les seues aules amb normalitat. Els xiquets i xiquetes de 5é i 6é de primària es van veure obligats a canviar la seua aula per altra en la segona planta de l’Ajuntament en no estar acabades les obres de reparació del sostre del vell centre educatiu.

La conselleria d’Educació va començar els treballs a mitjans del mes d’agost. Novament, les condicions en que es troba l’edifici han endarrerit les obres, les quals estava previst que finalitzaren a principis d’esta setmana. En este moment, la falta d’espai afecta principalment al professorat amb el tancament de l’aula de reforç i el claustre. Ho explica Verònica Almúnia, alcaldessa de La Barraca.

Amb tot, des de l’alcaldia i la comunitat educativa continuen reivindicant la construcció d’un nou centre educatiu a La Barraca d’aigües Vives. Verònica Almúnia de nou.

Al juliol, L’Ajuntament d’Alzira va prendre la decisió de demanar a la Conselleria la inclusió del futur col·legi de La Barraca en el Pla Edificant després d’oferir una parcel·la de 3.000 m2 a l’entrada del municipi.

Deixa un comentari