L’Anell Verd d’Alzira serà presentat a la I Jornada Xarxa Salut de municipis per la salut de la Comunitat Valenciana

El projecte de l’Anell Verd d’Alzira serà presentat a la I Jornada Xarxa Salut de municipis per la salut de la Comunitat Valenciana. Es tracta d’una ponència que es realitza a València el 18 de juliol a la qual els diferents departaments de salut de la Comunitat presenten els projectes que es duen a terme al seu territori per millorar la salut pública. L’objectiu, aprendre de les experiències d’altres departaments.
El Departament de Salut de la Ribera va contactar els responsables de Medi Ambient de l’Ajuntament per a que participaren en esta jornada perquè consideren que l’Anell Verd ha suposat un benefici per a la salut mental, social i física en la ciutat. El fet de tindre millors vials per a persones i bicicletes ha fet que més alzirenys opten per fer exercici i per tant hi ha una major socialització i salut mental.
L’Anell Verd encara no s’ha conclòs de construir el traçat que te previst. Tot i això l’augment de l’activitat física de la ciutadania ha sigut notable i ara amb esta jornada s’intenta exportar el model d’Alzira a altres poblacions que vulguen desenvolupar-la.

Deixa un comentari