fbpx

L’Associació Empresarial d’Alzira continua amb la campanya “Els Reis Mags estem al teu barri” durant el període de rebaixes

Compartix la notícia

L’Associació Empresarial d’Alzira continua amb la campanya “Els Reis Mags estem al teu barri” durant el període de rebaixes, que comença hui i s’allargarà tot el mes de gener. En esta campanya, els més de 50 establiments adherits obsequiaran la seua clientela amb pergamins sorpresa que contenen descomptes i promocions per a altres comerços participants.

Segons afirmen des de l’Associació Empresarial, esta actuació té l’objectiu de dinamitzar el consum i sensibilitzar els i les consumidores de la importància de comprar en els negocis de la localitat. A més, han volgut posar en valor el paper dels i les comerciants en el procés de venda.

Amb eslògans com “enguany més que mai, compra als teus” o “estem al teu barri”, la campanya compta amb dos vídeos on es mostra la varietat de comerços que tenim a la nostra ciutat. Així ho ha explicat Nuria Gil, des de l’Associació Empresarial d’Alzira, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-7-gener-2021_md_63597182_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari