L’Associació Empresarial d’Alzira defensa que l’hostaleria i el comerç no són responsables de l’augment de contagis
L'AEA exigix la implantació immediata del pla Resisteix

L’Associació Empresarial d’Alzira assumeix la necessitat de prendre mesures per a frenar l’avanç de la pandèmia, tot i que recorda a les administracions que no s’ha de fer responsable als sectors de l’hostaleria, l’oci i el comerç de l’augment dels casos per la COVID-19.

Els empresaris de la localitat s’han adherit al comunicat que la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana va fer públic en conéixer les noves mesures que s’hi han pres des del govern autonómic. A parer seu, el tancament definitiu de l’hostaleria i la limitació de l’horari dels comerços a les 18.00 hores, en els pròxims 14 dies, suposarà un fort colp per a estos negocis.

Encara que ambdues organitzacions són conscients de la situació en la qual ens trobem, per tal de pal·liar els possibles efectes negatius d’estes mesures, demanen més celeritat a l’hora de vacunar a la població amb la participació del sector privat, així com la implantació immediata del pla Resisteix per a mitigar la destrucció de llocs de treball i del teixit productiu valencià. Escoltem el president de l’Associació d’Empresaris d’Alzira, Raúl Tudela, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-21-gener-2021_md_64270937_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari