fbpx

Les activitats reconfortants ajuden a mantindre l’equilibri emocional

Compartix la notícia

Els gestos més menuts, però fets amb el cor, són els que ens deixen una petjada inesborrable. Per això, esta quarantena no hem d’intentar evadir-nos de la realitat amb milers d’activitats programades, sinó recrear-nos sols en les quals ens reconforten i fer-les amb estima. És normal sentir emocions negatives d’angoixa i preocupació, però hem de tractar d’acceptar-les i no de reforçar-les. Per aconseguir este l’equilibri, cal que ens mirem per dins i analitzem els estímuls que realment ens provoquen benestar.
Quan imaginem una persona a la qual admirem fent alguna cosa, quasi sempre es tracta d’imatges quotidianes. Una simple mirada, un somriure o alguna activitat senzilla com ara regar les plantes o cuinar alguna cosa… Són persones importants que no ens han calat per allò que feien, sinó per com ho feien: amb passió i tendresa. La psicòloga Celia Fernández ens convida a aprofitar estos dies per analitzar quines són eixes petjades menudes que deixem nosaltres cada dia.
Altre consells per suportar millor la quarantena és evitar l’excés d’informació i comprovar sempre que les dades que llegim siguen certes. La psicòloga Celia Fernández recomana també vestir-nos tots els dies i no abandonar el nostre aspecte físic, atés que mantenir la dignitat, també ens ajudarà a l’hora de sentir-nos en equilibri.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-3-d-039-abril-2020_md_49594180_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari