Les ajudes del fons de cooperació municipal d’Alzira arriben a un institut de Senegal

Les ajudes a la cooperació internacional del programa de l’Ajuntament d’Alzira a través del fons de solidaritat, donen els seus fruits. Gràcies a estes ajudes, un institut a Bignona (Senegal) compta amb una nova aula de tecnologia per als escolars, professors i població en general.
L’aportació de l’Ajuntament d’Alzira, mitjançant una subvenció concedida a l’ONG Cooperación Internacional, ha estat de 1.640 €, i s’han invertit en el projecte d’instal•lació d’una nova aula TIC a l’Institut René Coly en Bignona (Senegal) També col•laboren en el projecte alumnat del Centre de Formació Professional Xabec i estudiants universitaris d’enginyeria informàtica del Col•legi Major Albalat de València. Els estudiants han dut a terme la renovació integral de la instal•lació elèctrica del centre escolar i la instal•lació de la xarxa necessària per a la zona de treball i estudi per a 20 equips informàtics. D’esta manera es pretén frenar l’abandonament escolar a la zona i donar més oportunitats a l’alumnat per a continuar la seua formació.
A més, també s’ha comptat amb a representació alzirenya, encapçalada per Eduardo Juan Redal. Per això, a més de l’ajuda, també s’ha portat una porció d’Alzira al Senegal, amb la bandera de la ciutat i la que commemora la Capitalitat Cultural Valenciana, així com diferent material de la Regidoria d’Igualtat, del Serval o d’entitats alzirenyes, com la Unió Esportiva Alzira o el Family Cash Alzira Futbol Sala.

Deixa un comentari