Les Falleres Majors d’Alzira inauguren hui l’exposició “Per amor a l’art”
La inauguració és hui, a les 19:00 hores, a la Casa de la Cultura

Les Falleres Majors d’Alzira inauguren hui l’exposició “Per amor a l’art”, un espai on sis artistes fallers de la localitat exposen escultures encarregades per l’Ajuntament d’Alzira, que ha designat 1.800 euros per a cada treball. La inauguració és hui, a les 19:00 hores, a la Casa de la Cultura.

La Regidoria de Festes va llançar esta iniciativa el passat mes de gener amb l’objectiu de donar suport a estos professionals que van haver de suspendre la seua activitat després de la suspensió de les Falles de 2020. Així, des d’esta regidoria s’han encarregat, als diversos artistes fallers, una col·lecció d’escultures que representen diferents disciplines artístiques com la dansa, la literatura o el teatre.

Segons ha explicat el regidor de Festes, Xavi Pérez, l’assignació de les disciplines entre els artistes ha sigut la següent: Bernat Estela, la dansa; Roberto e Iván Parra, el teatre; Toni Pérez, la literatura; l’equip de Planta Déu, les arts plàstiques; Falles “Ferni”, el cinema i Borja Lorente, la música. Les seues obres podran vore’s a partir de hui i fins al pròxim 20 d’abril.
Segons ha explicat el regidor, més endavant s’ubicaran en diferents edificis municipals. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari