Les falles de la secció especial han presentat els seus monuments

L’agenda fallera tenia este cap de setmana una cita amb la presentació dels monuments de les falles de la secció especial. La Federació de Falles de Secció Especial d’Alzira reunia artistes, corporació i fallers en un acte on es van donar a conéixer els monuments del 2023.

A l’acte es van presentar els esbossos de les tres comissions de la secció especial: La falla El Mercat amb el lema “Estrafalaris” obra de l’artista David Sánchez Llongo i la infantil sota el lema “Una Alzira de tradicions” obra de Miriam García Sandemetrio. La falla Plaça Major presenta el monument gran sota el lema “Juga, juga i voràs” de l’artista Carlos Carsí i el monument infantil “Eco” de l’alzireny Borja Lorente. Camí Nou ha escollit l’alzireny Bernardo Estela per al seu monument infantil amb el lema “Ubuntu” i el seu monument gran “Jaque mate” de l’artista Toni Pérez.

El president de la Federació, Manolo Garcia, va agrair als fallers l’esforç que estan fent per tindre millors monuments. Garcia defensa que les falles són la màxima representació artística que tenim els valencians i per això cal agrair el suport de tots els fallers perquè un any més siguen una realitat.

Per part de l’Ajuntament, el regidor de festes Xavi Pérez, va reconéixer així mateix la tasca dels artistes fallers. Pérez es va fer ressò del reconeixement acadèmic de l’ofici d’artista faller.

Deixa un comentari