Les mesures d’estalvi energètic no senten bé al sector de la moda i complements a Alzira

Hui ha entrat en vigor el primer paquet de mesures d’estalvi energètic del govern que s’aplica tant a establiments públics com privats. Mesures com tindre apagats els llums dels aparadors a les deu de la nit o la limitació de la temperatura. Una mesura que s’acata, però que suposa canvis en molts sectors del comerç que no agraden.
Des de hui als establiments comercials, l’aire condicionat no podrá abaixar dels 27 graus i en el cas dels bars i restaurants de vint i cinc. A més, a partir del trenta de setembre, serà necessari que les portes es tanquen de forma automática per a no deixar escapar l’aire. El 2 de setembre, els locals hauran de comptar amb cartells informatius de les mesures. I com ha caigut la mesura entre els afectats?
Al sector de comerç d’Alzira, ens trobem a les botigues de roba i complements, on la temperatura de 27 graus no ha sentat massa bé. Alicia Sierra, representant al consell assessor de comerç d’Alzira, enten que les mesures s’haurien d’ajustar al tipus de negoci i així ho espera, perquè si no els comerciants es voran afectats negativament.
Sierra espera que es modifique la norma per adaptar-se als diversos tipus de negocie esta qüestió, perquè enten que precisament els comerciants són un sector que sempre busca l’estalvi.

Deixa un comentari