Les obres de retirada d’asfalt al camí barranc de la Casella han finalitzat

L’Ajuntament complix així la sentència que l’obligava a desfer el camí, tot i que ha deixat que la zona siga transitable. Ajuntament i veïnat continuaran treballant per fer una via alternativa d’accés a les parcel·les afectades.

L’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, junt a la regidora d’urbanisme, Sara Garés, visitaren les obres que una sentència obliga a executar a l’Ajuntament com a conseqüència de la denúncia de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer. La sentència judicial obliga al consistori a retirar l’asfalt que en 2006 va col·locar en este camí. Segons l’ens hídric, el camí només pot condicionar-se reciclant materials propis del barranc. L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez ha lamentat el cost que suposa esta actuació, més de 40 mil euros, per al consistori, que no fa de manera voluntària sinó per imposició judicial, després de 15 anys.

D’altra banda l’Ajuntament d’Alzira es va reunir amb els veïns afectats a principi del mes passat, ja que es mostraven contraris a les obres. L’Ajuntament d’Alzira ha explicat quines serien les alternatives viables, ja que la construcció d’un nou camí, com proposa la Confederació, implicaria que el finançaren altres administracions, ja que el consistori només podria assumir les expropiacions.

Deixa un comentari