fbpx

Les plataformes en defensa de la Llei de Dependència reivindiquen millores

Compartix la notícia

Acabar amb les llistes d’espera i tornar  les minoracions en les prestacions i els co-pagaments en centres, a la qual es va comprometre públicament la Consellera, Mònica Oltra. Eixes són algunes de les reivindicacions que llancen les plataformes en defensa de la Llei de la Dependència, tot i que valoren els canvis realitzats en els últims anys per millorar la qualitat de vida de les persones dependents.

La legislatura passada van ser molts els canvis normatius, pel que fa al Sistema d’Atenció a la Dependència a la Comunitat Valenciana, i les Plataformes  valoraren  positivament el canvi en el model de gestió. Entre altres, aconseguiren que el procés de dependència recaigués en els equips socials municipals i que els Ajuntaments assumiren la major part de les responsabilitats, per tractar-se de l’administració més propera a la ciutadania. Eva Maria Guzman , portaveu de al Plataforma a la Ribera assegura que “queda encara treball per fer”.

Les plataformes consideren  també fonamental que l’Administració autonòmica invertisca en formació per als professionals del sector dels Serveis Socials per facilitar  l’atenció a les famílies.

Compartix la notícia

Deixa un comentari