fbpx

Les rutines d’alimentació són fonamentals per evitar l’excés de calories

Compartix la notícia

Les rutines d’alimentació són fonamentals per lluitar contra la fam emocional en estos dies a casa. A més, fer-se una plantilla setmanal amb el menú de cada dia, et facilitarà la compra i t’evitarà picar entre hores. A més, l’exercici físic t’ajudarà a cremar l’excés de calories, així com a desemboirar-te. Per calmar l’ansietat, també és important mantenir una rutina adequada de descans.
La cuina d’aprofitament és una altra de les recomanacions segons Tecma Nutrición. O el que és el mateix, no tirar res i aprofitar les fruites i hortalisses que es facen més madures per cuinar, per exemple, un bescuit. Este tipus de bescuits saludables ens ajudaran també en els moments en què sentim fam emocional, així com les verdures crues o les sopes. No obstant això, cal prendre consciència que no es tracta d’una fam real i abans d’alçar-nos a picar, podem respirar dues vegades o beure aigua, com ha explicat a Alzira Ràdio la nutricionista Teresa Casterà.
D’altra banda, el teletreball pot fer-nos estar més estona asseguts i en la mateixa postura, la qual cosa no és saludable. Tecma Nutrición recomana alçar-se cada 30 minuts i fer una mena “d’snack de moviment”. És a dir, menejar el nostre cos amb un passeig per casa o algun exercici físic com esquats o flexions. I després de treballar, també hem de tenir moments d’oci que ens permeten desconnectar del que està passant i que ens donen un plus d’energia.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-3-d-039-abril-2020_md_49594180_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari