L’exposició “Recordant l’Escola” fa un recorregut fotogràfic per les antigues escoles de la ciutat

L’ensenyament i la memòria prenen a partir de hui la casa de la Cultura d’Alzira amb l’exposició Recordant l’Escola. Un recorregut fotogràfic per les classes d’Ismael Rovira, les alumnes de Fina Fernández o les antigues escoles de la ciutat que pretén mostrar als més joves i fer recordar als més majors altres èpoques de l’ensenyament per evitar que caiguen en l’oblit.

Esta iniciativa cultural està emmarcada dins la quarta setmana cultural organitzada per l’Associació de Veïns Raval Sant Agustí d’Alzira. Amb fotografies, mobiliari i alguns dels materials educatius d’altres dècades, des de l’associació han reconstruït amb esta exposició la història educativa d’Alzira. La memòria escolar feta imatges que mostren com el pas del temps ha deixat també la seua petjada en els centres educatius de la ciutat i encara més, en els alumnes.

Ramon Peris, president de l’Associació de veïns Raval Sant Agustí d’Alzira, ho explicava a El dia per davant

L’exposició estarà oberta al públic fins el pròxim 16 de setembre, dia que tancarà amb una xerrada de la mà de Diego Gómez, alcalde d’Alzira, que com a docent farà també la seua aportació al record educatiu.

Categories Educació

Deixa un comentari