fbpx

L’ús de màscares protectores és obligatori a partir de hui

Compartix la notícia

A partir de hui és obligatori l’ús de màscares protectores en alguns espais i amb sancions per a qui no l’utilitza de forma adequada. Es tracta d’una mesura anunciada esta setmana per part del Govern central, per augmentar les mesures de seguretat en la desescalada, una vegada ja estan a l’abast de la població. El Govern ha anunciat uns dies de gràcia per informar, però les sancions seran de 100 a 600 euros en només uns dies, per aquells que no facen cas.

Fa dos mesos era impossible trobar màscares en cap punt de venda perquè estaven esgotades, ara, una vegada ens podem abastir d’estes i quan quasi tots en tenim, perquè les han repartides des dels ajuntaments a tots els domicilis, és hora d’utilitzar-les . A més, no es tracta d’una recomanació, sinó d’una obligació, amb la qual hem de complir tots els majors de sis anys en determinades situacions.
Si estem en llocs tancats i oficines públiques, si viatgem en transport públic i també en l’exterior si no podem assegurar una distància mínima de dos metres. En la resta de casos continua sent recomanable el seu ús, però ja no és obligatori.
La regidora de Sanitat, Gemma Alós, ha demanat a la població responsabilitat per continuar avançant en la desescalada amb tota garantia de seguretat.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-21-maig-2020_md_51257604_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari