fbpx

Malalts pel COVID-19 ingressats a l’Hospital de la Ribera van recuperant-se

Compartix la notícia

Hui recollim el testimoni de l’alzireny, Carlos García, que es recupera a sa casa del coronavirus, després de passar 12 dies ingressat a l’Hospital de La Ribera. El seu testimoni ens dona esperança i el seu agraïment a tot el personal de l’hospital es convertix en el de tota la societat.
Per a Carlos García encara no ha acabat este malson, però ja comença a vore la llum al final del túnel. I és que, segons ens ha explicat al programa d’Alzira Ràdio El Dia per davant, mai no havia imaginat que el que estava patint des de mitjans del mes de març era una infecció per COVID-19.
Les probes foren clares i este pacient de mitjana edat i sense patologies prèvies tenia una greu afectacció pulmonar, per això va ser ingressat a la planta set de l’hospital de la Ribera, on es troben tots els infectats per coronavirus i on l’aïllament ha sigut total per a ell durant 12 dies.
Garcia sap que ha tingut molta sort, ja que amb ell han compartit ingrés persones amb mamalties greus com el càncer, per als quals la recuperació serà més costosa. Com tots, en estos dies, el seu agraïment amb el personal sanitària és infinit.
Per altra banda, els sanitaris de l’Hospital d’Alzira donaren ahir de vesprada “una molt bona noticia” en donar d’alta de la UCI al primer pacient amb COVID-19.
Un fet que suposa “una alegria i una satisfacció per a totes i tots els que participen en esta lluita, ja siga atenent, curant, cosint mascaretes o amb mostres de solidaritat”, segons explicaven en un missatge publicat en el Facebook del Departament de Salut de la Ribera.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-31-marc-2020_md_49476060_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari