Més de 200 alumnes de batxillerat dels centres educatius alzirenys assistiran demà a una lectura dramatitzada al Gran Teatre

El Gran Teatre d’Alzira acollirà demà més de 200 alumnes de 2n de Batxillerat en una dramatització de l’obra El verí del teatre, organitzada per la regidoria d’Educació i Infància amb la col·laboració de la regidoria de Cultura. En esta iniciativa, que arriba per segon any a Alzira, hi participen l’IES José Maria Parra, l’IES Rei en Jaume i el col·legi La Purísima.

L’activitat és una sessió de lectura dramatitzada de l’obra El verí del teatre de Rodolf Sirera, de la mà de dos dels recitadors professionals de l’escola ovidiana valenciana amb més experiència, Vicent Camps i David Vidal. Este treball, una de les obres cabdals de Rodolf Sirera, planteja l’acció com una interacció entre dos personatges i endinsa el públic en una reflexió sobre els límits entre la realitat i la ficció.

Esta obra està inclosa en el currículum educatiu de 2n de Batxillerat  i és matèria d’examen en les proves EBAU. El treball de Camps i Vidal dalt de l’escenari permet l’alumnat treballar-la des d’una perspectiva distinta. Després de la lectura dramatitzada, s’obrirà un col·loqui amb l’alumnat amb l’objectiu que pregunten i participen de l’activitat.

Deixa un comentari