Música i teatre són les activitats culturals d’Alzira per a este cap de setmana

Sonora, el circuit de la música valenciana, organitzat per Cultura de la Generalitat mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, arriba este cap de setmana a Alzira amb la primera parada que les propostes musicals del circuit faran a la capital cultural valenciana 2022.
El dissabte 22 d’octubre a les 19.30 hores, la Casa de la Cultura d’Alzira acull el ‘jazz’ de Valmuz i la Sedajazz Big Band. A més, Marcel el Marcià portaran el seu nou treball a la plaça Cassassús d’Alzira el diumenge 23 d’octubre a les 12.00 hores, amb accés lliure.
I teatre, també en tenim per partida doble este cap de setmana. Esta nit, a les vuit i mitja el Gran Teatre acull l’espectacle teatral “El tocadiscos de Joan Fuster”, una producció de l’Institut Valencià de Cultura amb música en viu amb Feliu Ventura, Mireia Vives, Sandra Monfort i Pau Alabajos, a partir d’una selecció de textos de Fuster.
I dissabte, la cita és amb la dinovena mostra nacional de Teatre amateur. Arriba a Alzira, el grup de Logronyo La garnacha teatro que ens porta un clàssic de Valle-Inclán, “Los cuernos de Don friolera”. La representació tindrà lloc dissabte a les vuit de la vesprada.
Recordeu que per qualsevol acte de l’agenda cultural, encara podeu comprar les entrades al portal web notikumi.com.

Deixa un comentari