Nous cursos dirigits a l’alumnat amb certificat de discapacitat

El proper curs 2019-2020, la Regidoria d’Educació i Infància de l’Ajuntament d’Alzira impartirà dos nous cursos dirigits a l’alumnat amb certificat de discapacitat i amb edats entre 16 i 21 anys.

Aquestos cursos, que han estat aprovats per la Conselleria d’Educació, començaran el proper mes de setembre i acabaran al juny 2020. L’estructura de les classes és de 3 hores diàries de formació bàsic: mòdul científic-tècnic i lingüístic-social i 3 hores diàries de formació específica en l’ofici amb la finalitat de desenvolupar les aptituds professionals dels alumnes perquè milloren les seues possibilitats d’inserció laboral.

En concret s’ofereixen dos cursos: el d’activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria i el d’operacions auxiliars de serveis administratius i generals.

El termini de presentació de sol·licituds és del 8 al 12 de juliol al Departament d’Educació de l’Ajuntament d’Alzira, a l’edifici de la Clau. Per a més informació, poden contactar amb el Departament d’Educació de manera presencial o telefonant al 962459250.

Deixa un comentari