Oberta la candidatura per a la 6a edició del Concurs de Microrelats per la Igualtat

El Grup de debat per la Igualtat d’Alzira ha presentat la sisena edició del concurs de Microrelats per la Igualtat “Clara Campoamor Rodríguez”, que compta també amb el patrocini de l’Ajuntament d’Alzira i Caixa Popular. Un concurs que invita a reflexionar al voltant del masclisme a través de les lletres i en el qual poden participar persones de tota la Comunitat Valenciana majors de 16 anys.

Els textos han d’estar escrits en valencià i arreplegar en menys de 1200 caràcters una història que visibilitze qualsevol tipus de masclisme. L’objectiu d’esta 6a edició és continuar promocionant la igualtat i lluitar contra les diferents formes de violència contra les dones que encara existeixen a la nostra societat. Hi ha, per tant, un bon grapat d’històries per contar i en àmbits molt diversos. Remei Pau és presidenta del Grup de debat per la Igualtat d’Alzira.

El concurs de microrelats s’organitza en tres categòries segons el grup d’edat, cadascuna d’elles amb un primer premi de 100€ i un segón de 50€. La categoria A inclou els relats de les persones majors de 16 anys i fins els 25 i en la qual també s’invita a la participació dels centres escolars. L’associació ja té publicat la seua primera antològia, un llibre que recull els microrelats de la primera edició del concurs i que es pot trobar en diferents llibreries d’Alzira. En breu, eixirà publicat un nou llibre que arreplegarà els textos de les altres quatre edicions.

Deixa un comentari