fbpx

PP demana la reordenació del trànsit de Sants Patrons a Plaça Major

Compartix la notícia

El Partit Popular sol·licita que l’Ajuntament d’Alzira rehabilite el gir a l’esquerra des de l’Avinguda Sants Patrons fins a la Plaça Major. Recordem que este gir va quedar prohibit des que començaren les obres de peatonalització del carrer Benito Pérez Galdós.  Els populars asseguren que el tancament ha suposat un caos circulatori a la ciutat.

El grup popular valora negativament esta mesura perquè assegura que els canvis de direccions han provocat més retencions i un major trànsit que a més, genera més contaminació. A este tancament es suma a més, l’anunci de noves peatonalizacions per part del govern alzireny. En este sentit, els populars demanen una reordenació del trànsit acord al disseny de la ciutat i que respecte aquelles persones que volen utilitzar els seus vehicles.

Ja en el seu moment, el populars asseguren que es feren ressò de les protestes dels veïns i l’Ajuntament va respondre que es tractava d’un tancament provisional. No obstant això, hores d’ara el gir encara no s’ha tornat a habilitar la qual cosa ha fet que els populars presenten una moció al ple per que es tinga en compte esta demanda. L’alcalde d’Alzira assegura que l’equip de govern està estudiant la moció i que donarà una resposta en el pròxim plenari.

Compartix la notícia

Deixa un comentari