Prohibides les cremes agrícoles fins al 30 de setembre a Alzira

Del 14 de juliol al 30 de setembre estan prohibides les cremes agrícoles a Alzira. Com cada any, a partir de la segona quinzena de juliol, i fins al 30 de setembre,  l’Ajuntament d’Alzira prohibeix les cremes agrícoles en els municipis que compten amb pla de cremes.

L’instrument que regula l’ús del foc agrari a Alzira és el Pla Local de Cremes, amb el qual l’Ajuntament assumeix la competència delegada de regulació i autorització de l’ús del foc en activitats agrícoles, ramaderes o cinegètiques.

En compliment del Pla Local de Cremes i de la Resolució del 12 de maig de la directora general de prevenció de incendis, sobre modificació del període de cremes, es deixa en suspens, entre el 14 de juliol i el 30 de setembre, totes les activitats relacionades amb la crema de restes agrícoles recollides en els plans locals de cremes o en autoritzacions nominatives en els terrenys forestals, en els confrontants o a menys de 500 metres.

La política de prevenció d’incendis forestals de la Generalitat prioritza l’actuació directa sobre les causes que ocasionen focs que puguen descontrolar-se.

 

Imatge Riberaexpress

Deixa un comentari