Prop de 20 comerços pasen pels microfons d’Alzira Ràdio en el primer dia d’El comerç sona a festa

Prop de vint establiments comercials han passat este matí per l’estanda d’Alzira Ràdio ubicat a la plaça Major dins de la campanya “El comerç sona a festa”. Este programa especial té com a objectiu promoure el comerç també durant les festes de Sant Bernat i per això, des de les 10 a la una del migdia, els microfons d’Alzira Ràdio han estan oberts perquè diversos negocis aproximaren els seus productes als oients d’Alzira Ràdio.
Comerços de roba, queviures, joieries, establiments relacionats amb el món de les mascotes o fins i tot, despatxos de psicoleg, escoles de teatre i de música han desfilat al llarg del matí per la plaça Major, gràcies a la col•laboració de l’agència de desenvolupament local Idea. Al programa també ha participat el regidor de festes i comunicació, Xavier Pérez, qui ha destacat la importància del comerç en les festes i del sector de la restauració. Precisament enguany i després de la pandèmia, la festa no sols estarà al recinte firal, sinò que tornarà a la plaça Major i el parc Pere Crespí.
A més, tots aquells clients que durant estos dies presenten a l’estand d’Alzira Ràdio un ticket de compra de més de vint euros, han aconseguit entrades per als concerts de Sant Bernat. Demà l’estand d’Alzira Ràdio es desplaçarà al Parc Pere Crespí, on es donaran a coneixer establiments de productes i serveis d’esta zona comercial.

Deixa un comentari