La JQCV aprova la convocatòria de les proves de valencià
La inscripció romandrà oberta del 8 fins al 15 d'abril al web de la JQCV

La Junta Qualificadora de Coneixements en Valencià (JQCV) aprova la convocatòria ordinària de 2021 per a la realització de les proves de coneixement de valencià en tots els nivells. D’acord amb el calendari establit per la Conselleria d’Educació, els dies 12, 19 i 26 de juny es portaran a terme les proves dels nivells A2, B1 i C2, mentre que el 6, 13 i 20 de novembre serà el torn del B2 i C2.

A més, segons la informació aportada pel departament d’Educació, l’oferta inclou 3.000 places més per a les proves de C1 de valencià, és a dir, un total de 14.000 persones podran examinar-se d’este nivell i 11.000 usuaris i usuàries de C2, nivell del qual no es convocaren proves en 2020 a causa de la pandèmia. La principal novetat d’enguany és que per primera vegada les places s’adjudicaran per sorteig entre totes les persones inscrites, independentment, del dia i l’hora en què aquestes hagen fet la inscripció.

Recorden que la inscripció serà telemàtica en la web de la JQCV i romandrà oberta: del 8 fins al 15 d’abril per a les proves de juny; i de l’1 al 7 de setembre per a les de novembre. Escoltem a la presidenta de la Junta Qualificadora de Coneixements en Valencià, Inma Cerdà:

Deixa un comentari