Publicades les obre premiades als Premis Literaris Ciutat d’Alzira

Només sis mesos després de la celebració de la XXX edició dels premis literaris Ciutat d’Alzira, ja estan publicades les obres guardonades a excepció del Premi de Il•lustració.

La novel•la La Mirada de Vidre, d’Anna Moner, guanyadora del premi de Novel•la Ciutat d’Alzira. Un relat ambientat en la Barcelona d’inicis del segle XX que entremescla l’ocultisme i les investigacions científiques poc ortodoxes.

Les molècules de la vida, de David González Jara, guanyadora del Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General, patrocinat per la Universitat de València, és un llibre dedicat a la bellesa i la complexitat dels àtoms i les molècules engendradores de la vida.

Amèrica endins, de Lourdes Toledo guardonada amb el Premi Assaig de la Mancomunitat de la Ribera Alta, transporta a l’Amèrica profunda d’abans i després de l’arribada de Trump a la presidència.

Galeria d’Incerteses, d’Alba Fluixà Pelufo, Premi de Poesia Ibn Hafaja, un recorregut vital i poètic protagonitzat per l’art i el color.

Okupes particulars, de l’autor teatral Toni Cabré Premi de Teatre Ciutat d’Alzira Palanca i Roca. Una obra que fa evolucionar els protagonistes perquè descobrisquen racons amagats de la seua realitat.

Doc Doggie. Unitat de Medicina Estrambòtica, de Vicent Dasí, que va obtindre el Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil i que conta la història d’un grup de joves que es transformen en monstres del cinema clàssic.

Superbaguet, de Martin Piñol, Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre d’Edicions Bromera presenta una història de superherois que lluiten per defendre una alimentació saludable.

Darrerament Ninca, primer llibre de Seta Gimeno, Premi Internacional Enric Solbes d’Àlbum Il•lustrat arribarà a les llibreries el proper mes de setembre i reflexiona sobre l’estima pels animals.

Categories Cultura

Deixa un comentari