fbpx

Quasi mil participants de Ribera Camina faran una volta al món virtual

Compartix la notícia

El programa Ribera Camina arranca enguany amb l’objectiu de fer una volta al món virtual. Els 18 grups de la comarca, que formen un total de 900 persones, ja han assolit 65.000 quilòmetres dels 188.000 que caldrien per recórrer els cincs continents. L’hospital pretén amb esta iniciativa sumar cada vegada més gent a este repte de practicar activitat física diària.

El programa Ribera Camina va començar en 2019 amb l’objectiu que els passejos saludables que ja es realitzaven en Carlet i en Algemesí s’estengueren a la resta de municipis de la Ribera. L’any passat, els onze grups que ja s’uniren a esta iniciativa aconseguiren viatjar de manera fictícia fins Pakistán, amb un total de 32.310 quilòmetres recorreguts. Ribera Camina funciona a través dels centres de salut dels municipis que reunixen diversos dies a la setmana a les persones interessades per realitzar 1 hora d’exercici.

A més, la Ribera Camina és un exemple d’èxit de coordinació entre les institucions, els centres de salut i la ciutadania que han creat esta xarxa d’activitat física comarcal, que ja compleix el segon aniversari i de la qual ja formen part Alberic, Tous, Antella, Alzira, la Barraca, Llaurí, l’Alcúdia, Algemesí, Alginet, Benifaió, Almussafes, Sollana, Carcaixent, Carlet, Cullera, Favara i Sueca.

Compartix la notícia

Deixa un comentari