Sanitat oferix millores en les condicions laborals als 1.400 treballadors subrogats del Departament de la Ribera

La Conselleria de Sanitat ha oferit al Comité d’Empresa de la Ribera noves millores del seu actual Conveni Col•lectiu. Es tracta de mesures per a fixar les condicions laborals dels 1400 professionals que la Conselleria de Sanitat va subrogar amb el pas a la gestió directa del departament de salut de la Ribera l’any 2018.
Representants de la Conselleria es van reunir divendres amb el Comité d’Empresa del Departament de Salut de la Ribera, amb l’objectiu d’arribar a un acord per a signar el seu nou Conveni Col•lectiu. Es tracta de la 28 reunió que es fa i s’han oferit diverses millores laborals.
Entre estes millores, destaca l’actualització de conceptes retributius que fins hui no estaven sotmesos a revisió salarial, com els triennis i la Carrera Professional. També es dona la possibilitat que estos treballadors participen en programes de productivitat variable i compatibilitzar-lo amb el seu sistema d’incentius.
Així mateix, la Conselleria de Sanitat s’ha oferit a equiparar la millora de la prestació per incapacitat temporal derivada d’accidents de treball a la de malaltia professional.
Altres aspectes que recull el nou esborrany de Conveni Col•lectiu és , una certa mobilitat temporal o l’aplicació al personal laboral dels plans d’Igualtat i d’Agressions de la Conselleria de Sanitat.

Deixa un comentari