fbpx

S’enceten les proves de la PAU

Compartix la notícia

Un total de 466 estudiants afronten des de hui fins dijous les Proves d’Accés a la Universitat del curs 2018-2019 a Alzira. L’Escolta d’Adults Enric Valor acollirà durant hui, demà i dijous els alumnes dels centres concertats i públics de les localitats d’Alzira, Algemesí, Carcaixent, La Pobla Llarga i Albalat de la Ribera.

Els estudiants han encetat hui els exàmens de selectivitat amb proves com ara la d’història d’Espanya o la  de valencià i seguiran fins el dijous de vesprada amb la resta d’assignatures.  Les PAU són l’últim escaló dels anys de batxillerat que compten un 40% de la nota amb què els estudiants podran escollir o no allò que desitgen estudiar.

Un final de curs amb moments emotius i de nervis que definia als micròfons d’Alzira Ràdio Sònia Zafón professora del batxillerat nocturn de l’IES Josep Maria Parra.

I si les proves són importants, també ho són els professors que ajuden els alumnes a aconseguir-ho. A l’IES Josep Maria Parra treballa Carles Hernández Martínez que s’ha convertit en un dels 50 professors premiats a la Universitat Politècnica de Valencia com un dels professors més estimats pels seus alumnes en el primer curs de la facultat.

La selecció l’han realitzat els alumnes que van arribar este curs a la Universitat Politècnica als que se’ls va fer arribar una enquesta per tal que elegiren aquells docents dels que tingueren un gran record per la qualitat de les classes, per la metodologia i per sobre de tot, pel tracte personal.

Compartix la notícia

Deixa un comentari