Suc de Teatre seguix acumulant premis

El grup Suc de Teatre de La Tarumba guanya nous premis al concurs de teatre Vila de Mislata. Els alzirenys han guanyat el segon premi d’este certamen, i a més, els quatre actors que hi participen,han compartit també el guardó al millor actor de repartiment.

El passat divendres 9 d’abril s’atorgaren els premis de la trenta vuitena edició d’este concurs de teatre, un certamen que actualment és el més antic de la Comunitat Valenciana i amb més reputació. L’obra Serendipia de Suc de Teatre havia estat nominada per a cinc premis i finalment es va quedar amb el segon premi i el premi a millor actor de repartiment, que insolitament va ser compartit pels quatre actors de l’obra. El director de l’obra, Jose Antonio Martínez, explicava en El dia per davant, la importància d’este guardó i el significat que té tant per als actors com per l’obra en si.

Este no és el primer premi que obté esta comèdia. Serendipia que va ser estrenada fa any i mig, ja va obtindre al Certamen de teatre de Canet d’En Berenguer els premis més importants. Es tracta d’una comèdia inspirada en tècniques de clown i dels pallassos, que rep influències de còmics com els germans Marx, Faemino i Cansado o el mateix Chiquito de la Calzada. Un dels trets més destacats de l’obra és que és un espectacle viu que ha anat mudant amb el temps des de la seua estrena i introduïnt l’actualitat marcada per la pandèmia de la COVID-19.

Tot i que l’espectacle ja s’ha representat a Alzira, el pròxim 21 de maig, si no hi ha canvis en la situació, es podrà vore a l’Auditori de la Casa de la Cultura. Una obra que torna a Alzira carregada de premis i amb moltes novetats, pensades i creades per a riure i disfrutar de l’humor en estos temps difícils.

Deixa un comentari