Suspesa la vaga del dia 30 del personal subrogat de la Ribera per continuar negociant amb Conselleria

Desconvocada la jornada de vaga del personal subrogat del Departament de Salut de la Ribera programada per al dijous 30 de març. Davant la petició de la Conselleria de Sanitat de donar més temps abans de la vaga, el Comité d’Empresa ha decidit suspendre esta jornada però mantindre les aturades dels dies 20 i 27 d’abril.

Continuen les negociacions entre Comité i Conselleria en base als deu punts estipulats pels representants del personal laboral. Estos punts contemplen l’aplicació del règim de jornada, permisos, llicències, vacances, teletreball, increment salarial o conciliació en els mateixos termes que la resta de personal depenent de Conselleria. El Comité d’Empresa creu que l’acord està prop però que encara hi ha punts oberts.

Amb l’objectiu de preservar un ambient positiu de negociació, el Comité d’Empresa ha desconvocat la jornada de vaga del dijous de la setmana que ve, però manté les aturades dels dies 20 i 27 d’abril a l’espera dels resultats de les pròximes reunions. A hores d’ara, està prevista una nova reunió el dilluns 27 en el tribunal d’arbitratge laboral de València.

Deixa un comentari