fbpx

Tallers Xúquer està fabricant a Alzira pantalles protectores facials per als sanitaris

Compartix la notícia

L’empresa alzirenya Tallers Xúquer està fabricant unes pantalles protectores facials, de creació pròpia, per a sanitaris. A hores d’ara, ja n’ha repartit 400 de manera altruista i està en procés de fabricar-ne 400 més. Centres sanitaris de Madrid, Requena, Elda i València, entre altres, ja se n’han beneficiat. Estes pantalles protectores, malgrat ser pròpies del sector de la construcció, servixen com a barrera d’infecció als sanitaris. L’idea de l’empresa és no parar de fabricar-ne mentre hi haja matèria prima.

Tallers Xúquer és una empresa alzirenya situada a Carcaixent que es dedica a la producció de motles, prototips i peces principalment amb compòsit. Les pantalles facials no són inicialment un producte que l’empresa fabrique, però la urgència i la falta de material sanitari va fer al propietari, Víctor Boscà, fabricar un prototip, que va fer arribar, mitjançant un amic sanitari, a l’Hospital d’Alzira. Poques hores després, l’onada de comandes ja era imparable.

El sector del transport també s’ha implicat en la necessitat sanitària. De fet, el dissabte, malgrat que no hi haguera servei de transport, l’empresa alzirenya Envialia es va oferir a portar una comanda a Madrid. L’empresari Víctor Boscà assegura que els missatges d’agraïment dels sanitaris el fan sentir orgullós i l’impulsen a no parar de treballar.

      xuquer-fabrica-pantalles-facials-23-marc-de_md_49200682_wp_1
Ir a descargar

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-23-marc-2020_md_49205353_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari