Tots els instituts d’Alzira tenen o freguen el 100% d’aprovats en les PAU

Satisfacció generalitzada als instituts d’Alzira davant els bons resultats de les proves d’accés a la Universitat celebrades del 8 al 10 de juny a la Cotonera d’Alzira. Alguns centres amb el 100 % dels aprovats i altres amb dos o tres suspesos, després d’un curs difícil els resultats han estat favorables per als estudiants alzirenys.

L’IES La Murta amb 52 alumnes o La Puríssima han aconseguit el 100 d’alumnes aprovats, en el cas del Rei en Jaume, amb més de 60 alumnes sols dos no han superat les proves, un percentatge semblant a l’IES Josep Maria Parra amb tres suspesos, tot i que un d’ells era extern. Tenint en compte la dificultat del curs imposada per la pandèmia, el resultat ha estat mol positiu, ha sigut un curs difícil tot i que al final el resultat ha estat satisfactori. Blanca Blanco, professora de l’IES Josep M. Parra.

Un altre dels factors que ha estat valorat pel professorat ha sigut el tipus d’examen que ja es va introduir l’any passat a causa de la situació pandèmica. Exàmens que augmenten de forma considerable l’optativitat, ja que l’alumnat tindrà més preguntes i més flexibilitat per a triar aquelles que contesta, una situació que ha afavorit l’alumnat. Fins i tot s’han aconseguit notes més altes. Així ho explicava Gracia Rovira, professora de l’IES Rei En Jaume.Cal recordar que la presentació de reclamació i revisió finalitzava ahir i les notes definitives es publicaran el dia 24. El procés de preinscripció en les universitats es tancarà el 22 de juliol.

Categories Educació Etiquetes

Deixa un comentari