Treballadors de l’Hospital rebutgen el conveni col·lectiu oferit

El comité d’empresa del departament sanitari de la Ribera ha rebutjat l’esborrany de conveni col·lectiu presentat per la Conselleria la setmana passada. Els representants dels 1.400 professionals que la Conselleria de Sanitat es va subrogar amb el pas a la gestió directa del Departament de Salut de la Ribera, anuncien que van a continuar amb les mobilitzacions.

El comité d’empresa no ha necessitat un mes per a fer l’avaluació de l’esborrany presentat i considera que les condicions que els han oferit mantenen els greuges entre professionals i inclús anul·la les millores consolidades. S’omitix la promoció i la mobilitat interna i no recull cap avanç en matèria de jornada, igualtat i conciliació, entre altres aspectes. Entenen que és una ofensa per als representants dels treballadors després d’una negociació de més de dos anys i mig. En definitiva, els treballadors demanen que per al mateix treball tinguen les mateixes condicions laborals que el personal estatutari. I per això van a demanar que canvien els interlocutors actuals de l’administració i van a seguir amb les manifestacions.

Pel que fa a esta situació, en el passat plenari, es va debatre una proposta del partit popular sobre esta qüestió i demanava el suport total als treballadors i treballadores. Luisa Castells Gares

La proposta no es va aprovar finalment. Tal i com va argumentar el govern alzireny, des de que es va fer la reversió de l’hospital a la gestió directa per part de la Conselleria, s’ha garantit el seu treball en la Sanitat Pública, ara es tracta d’una negociació entre treballadors i empresa. Albert Furió.

Deixa un comentari