UGT valora en positiu que enguany la Ribera tinga 400.000 persones aturades menys que l’any passat

UGT considera positives les dades d’atur del mes de juny. Ahir coneguérem la dada de que l’atur va crèixer en La Ribera Alta un 2 per cent fins a les 14.320 persones. No obstant això des del sindicat consideren l’estadística positiva perquè en la taxa interanual el nombre d’aturats i aturades ha baixat respecte del registrat al mateix mes del 2021.
400.000 persones trobaren ocupació des de l’any passat en les comarques de La Ribera Alta i La Ribera Baixa. Això ha suposat una baixada de més d’un 17 per cent del nombre d’aturats en el global de les dos comarques.
D’acord amb el sindicat estes dades responen a la reforma laboral, que ha animat a la contractació per part dels empresaris. Actualment hi ha una contractació indefinida del 40 per cent en la comarca, davant del 5 per cent que es registrava abans de d’esta nova regulació laboral. Tot i això, des d’UGT estan preocupats per l’augment de la contractació parcial a la Ribera.
A més han demanat accions per a fomentar la millor contractació i que es milloren els salaris per a que els treballadors i treballadores tinguen garantit un bon poder adquisitiu.

Deixa un comentari