Una nova edició del concurs de decoració de balcons omplirà els carrers d’Alzira d’esperit nadalec

Alzira llança la segona edició del Concurs de Decoració de Balcons per al nadal de 2021 per a omplir els carrers d’esperit nadalenc. L’Ajuntament espera una bona acollida del concurs després de l’èxit de participació de l’any passat.

I, és clar, el balcó, finestra o façana millor decorada tindrà premi. La dedicació dels alzirenys i de les alzirenyes es veurà recompensada amb una Targeta Alzira per a comprar als negocis de la ciutat. La campanaya «Per Nadal, decora el teu balcó» atorgarà enguany 3 premis de 300, 150 i 100 euros. El regidor de Festes, Xavi Pérez, destaca que l’èxit de la passada convocatòria fa esperar una gran acollida de la iniciativa també enguany.

Per a participar-hi cal enviar una fotografia de la decoració a l’adreça electrònica de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Alzira (festes@alzira.es), on s’haurà d’indicar el nom i cognoms de la persona participant, així com l’adreça de la ubicació exacta de la teua decoració. Cal fer-lo abans del 30 de desembre. El jurat, que serà designat per l’Ajuntament d’Alzira, passarà a valorar les diferents propostes presentades i farà pública la seua decisió el dimarts 4 de gener de 2022.

Categories Festes Etiquetes

Deixa un comentari