Valletes de Bru albergarà una zona d’aterratge d’urgència per al GERA

L’Ajuntament d’Alzira habilita una pista d’aterratge a les Valletes de Bru per a l’helicòpter del Grup Especial de Rescat en Altura (GERA) del Consorci Provincial de Bombers de la Diputació de València. Les brigades de prevenció d’incendis forestals han començat hui els treballs d’adequació de la zona amb l’eliminació de la vegetació forestal.

L’obra està prevista en una parcel·la de titularitat municipal del polígon 26, ubicada en el centre de Valletes de Bru. Esta zona s’habilitarà com a punt d’accés ràpid per a les brigades d’emergència helitransportadores, en cas de rescat, assistència mèdica urgent o evacuació de persones amb mobilitat reduïda en situacions d’incendi forestal.

L’objectiu desl treballs que comencen hui és habilitar una zona lliure d’obstacles i línies elèctriques, amb pendent menor del 3% i una superfície mínima de 30×30 metres. Pep Carreres, regidor de Medi Ambient, explica que esta és una reivindicació històrica de Valletes de Bru, una zona amb risc d’incendis forestals sobretot en estiu.

Deixa un comentari