Veïnat i comerços d’Alzira podran beneficiar-se de la instal·lació d’una estació fotovoltaica en el sostre de la Clau

Alzira oferix l’oportunitat de rebaixar la nostra factura de la llum. Ahir es presentava al veínat la comunitat energètica que es beneficiarà de la instal·lació d’una estació fotovoltaica en el sostre de la Clau d’Alzira. L’empresa que ho gestiona farà una campanya per tal que els comerciants de la zona de la Vila s’adherisquen.

A hores d’ara ja s’han tancat els tràmits per tal d’instal·lar les plaques solars al sostre de La Clau. Amb l’energia solar produïda es podran beneficiar les famílies, comerços o establiments que vulguen adherir-se a la proposta que fa l’empresa encarregada, Sapiens energia. Una empresa que estudiarà la factura dels que vulguen adherir-se per a calcular l’estalvi. Esta electricitat obtinguda de les plaques rebaixa el cost de la factura de la llum. Ho explica el gerent de l’empresa responsable Juan Sacri.

Esta possibilitat de beneficiar-se de l’energia solar sols es per aquells immobles que estiguen en un radi de 500 metres a la redona de La Clau, en la zona de la Vila. El regidor de medi ambient, Pep Carreres, espera que a finals d’anys ja s’haja constituït esta comunitat energètica.

 

Deixa un comentari