fbpx

Visites guiades a la Casella les nits de dijous de juliolÀudio 

Compartix la notícia

A partir d’esta setmana, els dijous són dies de natura a Alzira. L’Ajuntament junt amb l’Associació Interpreta Natura ha organitzat quatre rutes nocturnes a la font del Barber, la font del Garrofer, la cova de la Galera i l’Ouet. Les rutes oscil·len entre els 3,5 i els 14 quilòmetres de distància i els 500 i 150 metres de desnivell. Són per tant rutes dirigides a tot tipus de públic encara que limitades a 30 persones.

Es tracta d’una activitat que és realitzarà a partir de les 8 de la vesprada per a evitar les dificultats que suposen les altes temperatures a l’hora de fer senderisme.  La primera ruta d’este dijous, 9 de juliol, que rep del nom “De cendra i argent” és la més llarga de les quatre amb una distància de 14 quilòmetres i un desnivell de 500 metres. No obstant això, asseguren des d’Interpreta Natura, té una dificultat tècnica baixa.

El preu de reserva inclou el sopar al bar de la Casella. 3 euros i mig si es porta l’entrepà de casa o 8 euros si es demana el menú complet. Les reserves es poden realitzar a través de la pàgina web www.interpretaieduca.com/esdeveniments. Per a este dijous ja no queden places però es poden reservar per als següents.

Escolta l’entrevista que se li ha realitzat este matí a El dia per davant a José Luis Alemany.

      naturnits-d-039-alzira-6-juliol-2020_md_53261185_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari