fbpx

Vols ser voluntariat mediambiental?Àudio 

Compartix la notícia

L’Ajuntament d’Alzira conjuntament amb l’Associació Interpreta Natura han posat en marxa la campanya d’estiu del voluntariat ambiental per a la prevenció d’incendis forestals en les serres de la Murta i les Agulles, així com de les muntanyes de la Garrofera i els principals rius i barrancs del terme municipal d’Alzira. Els objectius fonamentals d’enguany són consolidar el col·lectiu del voluntariat ambiental com una peça clau dins de les polítiques municipals en prevenció d’incendis forestals i estendre la seua zona d’afecció a tota la cadena muntanyosa que comença a les valls alzirenyes de la Murta, de la Casella i d’Aigües Vives.

Este estiu s’espera que siga especialment complicat sobretot en la seua segona part, que és quan l’exuberant vegetació que tenim a les nostres muntanyes perdrà la humitat i es convertirà en un abundant i continu combustible que donarà molta virulència al foc en cas d’incendi forestal. Després de la bona experiència de l’any passat en la qual es varen sobrepassar les expectatives, enguany s’ha apostat per allargar el voluntariat als tres mesos de l’estiu, i portar a terme una actuació comarcal que incremente la zona de vigilància fins als termes limítrofes, de manera que s’augmenta la capacitat de resposta.
Els interessats a participar han de contactar per telèfon al 654.05.05.04 o bé enviar un correu electrònic a voluntariat@interpretayeduca.com, indicant les seues dades i la disponibilitat de participació. Dins del voluntariat, els participants reben les dietes corresponents a esmorzar i dinar, assegurança de responsabilitat civil i accidents, EPI i uniforme identificatiu, certificat de participació i jornades formatives, per exemple en primers auxilis.

Carreres ha animat a la gent a fer-se voluntària ambiental ja que quants més en siguen, millor resposta podran donar davant un incendi. Així ho ha contat a El dia per davant:

      voluntariat-ambiental-17-juny-2020_md_52150951_wp_1

Ir a descargar

 

 

Compartix la notícia

Deixa un comentari