Alzira acull la quarta trobada de Xarxa Salut
L'esdeveniment es celebrarà de manera telemàtica per desenvolupar i promocionar accions de salut local

Alzira serà seu de la quarta trobada de Xarxa Salut, la xarxa de municipis per la salut de la Comunitat Valenciana. La cita es produirà la primera quinzena de juny, en sessions curtes, al llarg de tres dies consecutius, on també tindrà lloc l’addició de 2021, en la qual s’espera la participació de més d’un centenar de pobles.

Este esdeveniment anual, que l’any passat no es va poder portar a terme, a causa de la pandèmia, se celebrarà de manera telemàtica, amb l’objectiu de buscar desenvolupar accions de promoció de la salut local emmarcades en el Pla de Salut de la Comunitat. Alzira com a seu també formarà part del comité organitzador de la mateixa junt amb els representants la subdirecció General de Promoció de la Salut i Prevenció, promotors de la iniciativa, representants de Salut Pública d’Alzira, l’Oficina Valenciana d’Acció Comunitària per a la Salut (OVACS) i la Regidoria de Salut d’Onda, l’últim municipi que va acollir la trobada.

Per la seua banda, la regidora de Sanitat de l’Ajuntament d’Alzira, Gemma Alòs ha valorat positivament que la nostra ciutat siga l’escollida per a poder intercanviar experiències de promoció de la salut amb altres municipis. L’escoltem:

Deixa un comentari