Xavier Cantera Chocarro serà el pregoner de la festa de Moros i Cristians d’Alzira

Després de tres anys sense Presentació de Càrrecs, la *Federació de Comparses i *Filaes d’Alzira organitzarà el 17 de setembre l’acte en el qual es presentarà el cartell de festes i els protagonistes de la festa, en este cas Na Violant d’*Hongria 2022-23, que serà Majo Román i al Capità 2022, Joan Carles Costa.
Cantera ha sigut director i col·laborador més de 40 anys en el Centre Ocupacional la Ribera de *ADISPAC per a persones amb diversitat funcional, és un activista social que participa en Amnistia Internacional, en la Plataforma per la Llei de la Dependència i col•labora com a voluntari, articulista en diversos mitjans i actor en La Tarumba. Tal i com explica el president de l’entitat, Jose Gabriel Piera, esperen un bon pregó.
El mateix Xavier Cantera, valorava este matí al programa “El dia per davant” la invitació. Una invitació que li sorprenia i agraïa, Cantera que enguany complix 50 anys anys vivint a Alzira, afronta el repte deser pregoner amb gran responsabilitat, perquè pensa que ara més que mai s’ha de fer front al que ell nomena “analfabetisme de valors”, i es pot combatre des del món de la festa.

Deixa un comentari