Arriba la XXXI edició dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira

Hui s’ha presentat la 31 edició dels premis literaris Ciutat d’Alzira 2019. Esta nova cita dels guardons literaris és la primera en què la majoria dels originals de les obres podran presentar-se al certamen en format electrònic, el que facilita la participació en les diferents modalitats del premi. Una edició que tancarà el termini de participació el 9 de setembre i que disposa d’una dotació global de 72.000 euros.

A més esta 31 edició comptarà amb un jurat paritari amb un  total de quaranta especialistes en diferents àmbits literaris. Cal destacar en este sentit que el jurat del Premi Novel·la Ciutat d’Alzira està composat exclusivament per dones de reconeguda trajectòria cultural.

Així ho ha explicat el director literari de Bromera, Gonçal López-Pampló que ha manifestat també el seu desig de tornar a la dotació econòmica que els premis tenien abans de la crisi.

Una cita literària que s’ha consolidat com un dels referents més importants dins dels certàmens literaris en la nostra llengua i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira, la Mancomunitat de la Ribera, la Universitat de València, la Fundació Bancaixa, el Centre Alzira-València de la UNED, la fundació Aguas de Valencia, el consorci Ribera-Valldigna i Edicions Bromera.

Amb estes noves propostes i l’aposta per la tecnologia, s’espera superar els 242 participants de l’edició anterior i seguir donant espais als autors en la nostra llengua. Una nova etapa per als Premis Literaris Ciutat d’Alzira que espera seguir endavant amb el seu compromís amb la literatura.

Categories Cultura

Deixa un comentari