El PP demana una reunió urgent del Consell Agrari Municipal

El PP d’Alzira reclama una reunió urgent del Consell Agrari Municipal. Davant l’imminent inici de la campanya agrícola, els populars asseguren que és necessari que es tracte la prevenció dels robatoris al camp, entre altres temes, per als quals les associacions agràries de la ciutat tenen moltes propostes i solucions que aportar.

En este sentit, el PP acusa l’Ajuntament d’Alzira d’una falta de suport a l’agricultura que es fa palesa, segons els populars, en què només s’ha produït una reunió del Consell Agrari en tota la legislatura. Per a evitar les pèrdues de collita, els populars alzirenys asseguren que la col·laboració dels agricultors amb la policia seria positiva pel que fa a la informació dels terrenys on més robatoris es produïxen.

Altres temes que s’haurien de tractar a la reunió amb la participació de totes les associacions agràries són, segons els populars, els camins rurals, la neteja de barrancs o les plagues d’animals salvatges. Escoltem el seu portaveu, Enrique Montalvà en l’informatiu.

Ir a descargar

Deixa un comentari